Laatu ja ympäristö

Asiakaslähtöinen toiminta ja laadukas tuote ovat Kiiltoplastin toiminnan perusta. Vuodesta 1994 lähtien käytössämme on ollut sertifioitu laatujärjestelmä ISO9001:2008, joka kattaa tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotantoprosessit.

Laatuajattelumme peruslähtökohtana on tuotteiden ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Laatujärjestelmämme mukainen toiminta toteutuu laatuajatteluun sitoutuneen henkilökunnan ja säännöllisen itsearvioinnin avulla. Kehitämme laatujärjestelmäämme jatkuvasti niin, että kykenemme ottamaan asiakkaidemme yksilölliset tarpeet huomioon.

Kiiltoplastilla on voimassa oleva, paikallisten viranomaisten myöntämä ympäristölupa. Toimimme jatkuvasti läheisessä yhteistyössä ympäristöviranomaisten kanssa tavoitteenamme minimoida ympäristövaikutuksia vähentämällä jätteen määrää sekä ilma- ja vesipäästöjä. Ympäristö- ja laatuarvot ovat etusijalla uusien tuotteiden kehityksessä ja prosessimenetelmien päivityksessä.

Kiiltoplast on lisäksi sitoutunut kemianteollisuuden kansainväliseen Responsible Care -vastuu huomisesta -vapaaehtoisohjelmaan. Ohjelman tavoitteena on yhteiskunnallisesti ja luonnontieteellisesti kestävän kehityksen mukainen toiminta.

Vuodesta 2011 lähtien Kiiltoplast on aloittanut voimakkaan työn ympäristöystävällisten tuotteiden valmistamisessa. Tähän kuuluu ympäristöystävällisten raaka-aineiden käyttö sekä uusiutuvan energian hyödyntäminen lämmitysjärjestelmässä. Kaikki Kiiltoplast Oy:n tuotteet ovat ftalaatittomia ja tuotteet on valmistettu REACH:n mukaisista raaka-aineista.

Vuonna 2012 Kiiltoplast sai FSC -sertifikaatin. Sertifikaatti on tae vastuullisesti kasvatetun puumateriaalin käytöstä.

 

               

 

Palaa etusivulle