Muovipäällystystä 30 vuoden kokemuksella

 

Kiiltoplast Oy on yksi muovipäällystysalan johtavista yrityksistä Euroopassa ja tarjoaa siten laajan tuotevalikoiman graafiselle ja kodintekstiiliteollisuudelle sekä sadeasu- ja suoja-asuvalmistajille.

Kiiltoplast Oy kuuluu suomalaiseen Kiilto Family -konserniin, jonka juuret ovat vuonna 1919 perustetussa Kiilto Oy:ssa.

Vuonna 1976 Kiilto Oy:n muoviryhmästä muodostettiin tytäryhtiö Kiiltoplast Oy ja sen koko toiminta siirrettiin Virroille.

Kiiltoplast on toimintansa alusta lähtien panostanut vientiin ja sillä on asiakkaita ympäri maailman. Graafisen teollisuuden tuotteita viedään yli 30 maahan yli 20 maata kattavan edustaja- ja agenttiverkoston avulla.

Laadukkaat tuotteet, jatkuva tuotekehitys, joustavuus ja yksilöllinen palvelu ovat Kiiltoplastin menestyksen perusta. Ajanmukaisen tuotekehityksen ja tuotannon sekä osaavan henkilökunnan avulla Kiiltoplast pystyy vastaamaan asiakaskuntansa antamiin haasteisiin.

Ympäristöstä huolehtiminen on olennainen osa Kiiltoplastin toimintaa. Sen vuoksi yritys on sitoutunut Responsible Care -vastuu huomisesta -vapaaehtoisohjelmaan. Jatkuvan kehityksen ja laadun takeena Kiiltoplastille on myönnetty ISO 9001:2008 sertifikaatti.

                  

Palaa etusivulle