Sisältöön »
 

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystysalan
terävintä kärkeä maailmassa

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystysalan
terävintä kärkeä maailmassa

 

Ympäristövastuu

Vastuu ympäristöstä ja paremmasta huomisesta

Toimimme jatkuvasti läheisessä yhteistyössä ympäristöviranomaisten kanssa tavoitteenamme minimoida ympäristövaikutuksia vähentämällä jätteen määrää sekä ilma- ja vesipäästöjä. Ympäristöarvot ovat etusijalla kaikessa toiminnassamme.

Responsible Care – Kiiltoplast mukana kemianteollisuuden vapaaehtoisohjelmassa

Olemme sitoutuneet kemianteollisuuden kansainväliseen Responsible Care -vastuu huomisesta -vapaaehtoisohjelmaan. Ohjelman tavoitteena on yhteiskunnallisesti ja ekologisesti kestävän kehityksen mukainen toiminta.

Panostamme ympäristöystävällisiin raaka-aineisiin sekä uusiutuvaan energiaan

Kiiltoplast on panostanut jo vuosien ajan ympäristöystävällisten tuotteiden valmistamiseen. Tähän kuuluvat muunmuassa ympäristöystävällisten raaka-aineiden käyttö sekä uusiutuvan energian hyödyntäminen tuotannossa. 

Vuonna 2012 Kiiltoplast Oy:lle  myönnettiin FSC -sertifikaatin. Sertifikaatti on tae vastuullisesti kasvatetun puumateriaalin käytöstä.  FSC:n avulla tuotteen loppukäyttäjä voi olla varma siitä, että hänen ostamansa tuotteen raaka-aineen hankinta ei ole aiheuttanut metsien tuhoutumista tai metsäluonnon köyhtymistä.

Tuotteemme ja tuotantomme ovat liuotinvapaita emmekä käytä haitallisia ftalaatteja

Kiiltoplast Oy:n tuotteet valmistetaan ilman haitallisia ftalaatteja ja ne on valmistettu REACH:n mukaisista raaka-aineista. Lue lisää REACH-asetuksesta tästä >>>

Sertifioitu laatujärjestelmä jo vuodesta 1994

Laadukkaat tuotteet ja asiakaslähtöisyys ovat Kiiltoplastin toiminnan perusta. Vuodesta 1994 lähtien käytössämme on ollut sertifioitu laatujärjestelmä ISO9001:2015, joka kattaa tuotekehityksen, myynnin ja markkinoinnin sekä tuotantoprosessit.

Laatuajattelumme peruslähtökohtana on tuotteiden ja toiminnan jatkuva kehittäminen. Laatujärjestelmämme mukainen toiminta toteutuu laatuajatteluun sitoutuneen henkilökunnan ja säännöllisen arvioinnin avulla. Kehitämme laatujärjestelmäämme jatkuvasti huomioidaksemme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. 

         

 
 
Tilattavia näytekappaleita: 0  /  Tilaa »  /  Peruuta tilaus