Sisältöön »
 

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystysalan
terävintä kärkeä maailmassa

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystysalan
terävintä kärkeä maailmassa

 
 

Pinnoitetut tekstiilit

muovipinnoitetut kankaat, sade- ja suoja-asuihin sekä hygieniatuotteisiin ja kodintekstiileihin

Pinnoitamme kankaita vuosikymmenten kokemuksella. Vedenpitävät ja likaa hylkivät, kestävät ja helppohoitoiset tekstiilipinnoitteemme soveltuvat niin kodintekstiileihin, suoja-asuihin kuin hygienituotteisiin sekä laitostekstiileihin.

Valmistamme kaikki vinyylipinnoitteemme  ilman haitallisia ftalaatteja. Sade- ja suoja-asujen materiaalien valmistuksesta ja tuotekehityksestä meillä on vuosikymmenten kokemus. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös erilaiset hygienituotteet ja laitostekstiilit kuten pinnoitettu frotee.

Kaikki Kiiltoplast Oy:n tekstiilituotteet on valmistettu REACH:n mukaisista raaka-aineista.

 

Vedenpitävät kankaat sade- ja suoja-asuihin

Vedenpitävät kankaat sade- ja suoja-asuihin

Sade- ja suoja-asukankaat  – vedenpitävät tekstiilit vaativiin olosuhteisiin

Valmistamme pitkällä kokemuksella materiaaleja sade- ja suoja-asuihin ammatti- ja vapaa-ajan käyttöön. Asiakaskuntaamme kuuluu johtavia sade-asujen-, teollisten esiliinojen- ja suojavarusteiden valmistajia.

Raintex™ -kangas on erittäin kestävää ja soveltuu käytettäväksi myös vaativiin olosuhteisiin suunnitelluissa teknisissä suoja-asuissa.

Räätälöimme materiaaleja vastaaman asiakkaiden erikoistarpeita. Saatavana on muun muassa öljysuojaus tai palosuojaus - tai molemmat yhdessä. Voimme painaa suojakankaaseen yksivärisen painatuksen ja viimeistellä se halutulla pintakuviolla. Pohjaneuloksina käytetään polyamidi ja polyesteri – singleneuloksia, tai polyesteri-puuvilla -kangasta käyttökohteesta  riippuen. Värit toteutetaan digitaalisen sävytysjärjestelmän avulla asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä myyntiimme


« Takaisin

 
 
Tilattavia näytekappaleita: 0  /  Tilaa »  /  Peruuta tilaus