Sisältöön »
 

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystysalan
terävintä kärkeä maailmassa

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystysalan
terävintä kärkeä maailmassa

 
 

Pinnoitetut tekstiilit

muovipinnoitetut kankaat, sade- ja suoja-asuihin sekä hygieniatuotteisiin ja kodintekstiileihin

Pinnoitamme kankaita vuosikymmenten kokemuksella. Vedenpitävät ja likaa hylkivät, kestävät ja helppohoitoiset tekstiilipinnoitteemme soveltuvat niin kodintekstiileihin, suoja-asuihin kuin hygienituotteisiin sekä laitostekstiileihin.

Valmistamme kaikki vinyylipinnoitteemme  ilman haitallisia ftalaatteja. Sade- ja suoja-asujen materiaalien valmistuksesta ja tuotekehityksestä meillä on vuosikymmenten kokemus. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös erilaiset hygienituotteet ja laitostekstiilit kuten pinnoitettu frotee.

Kaikki Kiiltoplast Oy:n tekstiilituotteet on valmistettu REACH:n mukaisista raaka-aineista.

 

Kodintekstiilit

Kodintekstiilit
Kodintekstiilit
Kodintekstiilit
Kodintekstiilit

Kuvat Finlayson Oy

Kodintekstiilit – vinyylipinnoitukset ja Aliina-akryylipinnoitukset

Pinnoitamme pöytäliinakankaita Suomen eturivin kodintekstiilivalmistajille. Pinnoitamme kankaat ftalaatittomalla Viivi-vinyylipinnoitteella tai Aliina-akryylipinnoitteella.

Viivi on vinyylipinnoitettu vahakangas. Vinyylipinnoituksen viimeisessä vaiheessa muovipinta vielä lakataan vesipohjaisella liuotinvapaalla akryylilakalla. Pinnoitettu ja lakattu kangas on helppohoitoinen ja kestävä. Puhdistamiseen suosittelemme pyyhkimistä miedolla saippualiuoksella. Vahakankaan voi myös pestä 40-asteisessa hienopesussa sekä silittää nurjalta puolelta miedolla lämmöllä. 

Aliina™on akryylipinnoitettu vahakangas. Vesipohjaisella akryylillä pinnoitettu kangas on vinyylipinnoitteeseen verrattuna kevyempi ja kangasmaisempi. Se myös laskeutuu kauniisti. Aliina-kankaat ovat helppohoitoisia. Ne voidaan pestä 40-asteisessa hienopesussa ja silittää nurjalta puolelta miedolla lämmöllä.

Vastaamme mielellämme pinnoitusta koskeviin kysymyksiisi.

Ota yhteyttä »


« Takaisin

 
 
Tilattavia näytekappaleita: 0  /  Tilaa »  /  Peruuta tilaus