Sisältöön »
 
Miradur kansimateriaali sopii käytettäväksi kovakantisten ja liimasidottujen kirjojen, kalentereiden ja muiden painotuotteiden valmistukseen

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystealan terävintä kärkeä

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystealan terävintä kärkeä

 
 

Kansimateriaalit

 

Laadukkaat kansimateriaalit graafiselle- ja pakkausteollisuudelle

Kiiltoplastin kansimateriaalit palvelevat erityisesti graafisen- ja pakkausteollisuuden tarpeita. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kovakantisten ja liimasidottujen kirjojen, kalentereiden ja muiden painotuotteiden valmistukseen. Lisäksi toimitamme kansimateriaaleja tuotepakkausten, luxuspakkausten  ja kansioiden valmistukseen.

Monipuoliset pintakuvio- ja värivaihtoehdot

Valikoimassamme on tarjolla lukuisia pintakuvioita sekä värivaihtoehtoja. Räätälöimme myös asiakkaan toiveiden mukaisesti yksilöllisiä ratkaisuja. 

Mallistostamme löytyy monipuolinen valikoima tyyliltään erilaisia kansimateriaaleja graafisen- ja pakkausteollisuuden tuotteisiin. Valikoimassa on sekä suosittuja klassikoita että trendikkäitä vaihtoehtoja: toteutamme muunmuassa nahkamaisia ja kangasmaisia pintakuvioita tuotteisiimme ja laboratoriostamme löytyy tarvittaessa erikoispigmettejä trendikkäiden efektien luomiseen.

Tuotteistamme Miradur™ laadut soveltuvat kovakantisten tuotteiden sekä lahjarasioiden ja -koteloiden päällystämiseen, kun taas Kestoboard™ laadut sopivat sellaisenaan muun muassa pehmeäkantisten ja liimasidottujen kirjojen, vihkojen, muistikirjojen ja kalentereiden kansiksi. Tuotteet viimeistellään vesiohenteisella lakalla, joka parantaa niiden kulutuskestävyyttä, ulkonäköä ja pitkäikäisyyttä.

Miradur ja Kestoboard -kansimateriaaleja voidaan tilauksesta valmistaa myös värillisille pohjapapereille ja -kartongeille. 

Tuotteisiin on mahdollista tehdä digi-, folio-, silkki-, tai UV-offset-painatus. Miradur ja Kestoboard kansimateriaaleja voidaan hitsata lämpö-, suurtaajuus- ja ultraäänihitsauksella.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja ota yhteyttä myyntiimme sales@kiiltoplasti.fi


 

Kestoboard™

Kestoboard™
Kestoboard™
Kestoboard™

Kestoboard materiaalin vakiovahvuus on 360g/m2. Erikoistilauksesta sitä voidaan valmistaa myös muissa vahvuuksissa, esimerkiksi 290g/m2, 320g/m2 ja 400 g/m2. Vakioleveys 102 cm ja minimi toimitusmäärä on vain 800 m. Myös erikoisleveyksiä on saatavilla. Paino360.00 g/m2
Pohjapaperin paino190.00 g/m2

Kestoboard materiaaleja voidaan tilauksesta valmistaa myös värillisille pohjakartongeille ja muissa grammapainoissa vaihtelemalla muovipinnoitteen ja pohjamateriaalin.

Ota yhteyttä »


« Takaisin

 

Kiiltoplastin kirjankansimateriaalit on tarkoitettu ensisijaisesti kirjojen, kansioiden, kalentereiden ja albumien sekä rasioiden ja luxuspakkausten  päällystämiseen. Miradur ja Kestoboard koostuvat pohjapaperista tai – kartongista sekä muovipäällysteestä. Tuotteet viimeistellään vesiohenteisella lakalla, joka parantaa niiden kulutuskestävyyttä, ulkonäköä ja pitkäikäisyyttä.

Kansimateriaaleja voidaan tilauksesta valmistaa myös värillisille pohjapapereille ja -kartongeille. Kysy lisää pohjavaihtoehdoistamme ja pyydä ilmainen näyte. Jos et ole varma materiaalin soveltuvuudesta käyttökohteeseen, ota yhteyttä sales@kiiltoplast.fi varmistuaksesi käyttökohteen sopivuudesta.

Kiiltoplastin tuotteet eivät sisällä raskasmetalleja, haitallisia ftalaatteja tai liuottimia. 

 
 
 
Tilattavia näytekappaleita: 0  /  Tilaa »  /  Peruuta tilaus