Sisältöön »
 
Miradur kansimateriaali sopii käytettäväksi kovakantisten ja liimasidottujen kirjojen, kalentereiden ja muiden painotuotteiden valmistukseen

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystealan terävintä kärkeä

Kiiltoplast Oy

Muovipäällystealan terävintä kärkeä

 
 

Kansimateriaalit

 

Laadukkaat kansimateriaalit graafiselle- ja pakkausteollisuudelle

Kiiltoplastin kansimateriaalit palvelevat erityisesti graafisen- ja pakkausteollisuuden tarpeita. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja kovakantisten ja liimasidottujen kirjojen, kalentereiden ja muiden painotuotteiden valmistukseen. Lisäksi toimitamme kansimateriaaleja tuotepakkausten, luxuspakkausten  ja kansioiden valmistukseen.

Monipuoliset pintakuvio- ja värivaihtoehdot

Valikoimassamme on tarjolla lukuisia pintakuvioita sekä värivaihtoehtoja. Räätälöimme myös asiakkaan toiveiden mukaisesti yksilöllisiä ratkaisuja. 

Mallistostamme löytyy monipuolinen valikoima tyyliltään erilaisia kansimateriaaleja graafisen- ja pakkausteollisuuden tuotteisiin. Valikoimassa on sekä suosittuja klassikoita että trendikkäitä vaihtoehtoja: toteutamme muunmuassa nahkamaisia ja kangasmaisia pintakuvioita tuotteisiimme ja laboratoriostamme löytyy tarvittaessa erikoispigmettejä trendikkäiden efektien luomiseen.

Tuotteistamme Miradur™ laadut soveltuvat kovakantisten tuotteiden sekä lahjarasioiden ja -koteloiden päällystämiseen, kun taas Kestoboard™ laadut sopivat sellaisenaan muun muassa pehmeäkantisten ja liimasidottujen kirjojen, vihkojen, muistikirjojen ja kalentereiden kansiksi. Tuotteet viimeistellään vesiohenteisella lakalla, joka parantaa niiden kulutuskestävyyttä, ulkonäköä ja pitkäikäisyyttä.

Miradur ja Kestoboard -kansimateriaaleja voidaan tilauksesta valmistaa myös värillisille pohjapapereille ja -kartongeille. 

Tuotteisiin on mahdollista tehdä digi-, folio-, silkki-, tai UV-offset-painatus. Miradur ja Kestoboard kansimateriaaleja voidaan hitsata lämpö-, suurtaajuus- ja ultraäänihitsauksella.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja ota yhteyttä myyntiimme sales@kiiltoplasti.fi


 

Monaco

Monaco

Ylellisen nahkamainen Monaco on parhaimmillaan esimerkiksi kovakansikirjojen kuten raamattujen, kalentereiden, kirjojen, albumeiden sekä erilaisten kansioiden kansimateriaalina. Ohuen, lähes huomaamattoman pohjamateriaalinsa ansiosta se sopii erinomaisesti tuotteisiin, joissa on viimeistellyt, pyöreät kulmat.  Monacon ajattomat värit yhdistettynä ylelliseen nahkamaiseen pintaan antavat tuotteelle viimeistellyn ulkonäön. Monacon klassinen värikartta täydentyy vuosittain uusilla trendisävyillä. 

Materiaalin pinta on likaa hylkivä ja se voidaan puhdistaa kostealla liinalla. Monacolle suosittelemme erityisesti folio- ja sokeapainatusta.

Paino255.00 g/m2
Pohjapaperin paino55.00 g/m2

« Takaisin

 

Kiiltoplastin kirjankansimateriaalit on tarkoitettu ensisijaisesti kirjojen, kansioiden, kalentereiden ja albumien sekä rasioiden ja luxuspakkausten  päällystämiseen. Miradur ja Kestoboard koostuvat pohjapaperista tai – kartongista sekä muovipäällysteestä. Tuotteet viimeistellään vesiohenteisella lakalla, joka parantaa niiden kulutuskestävyyttä, ulkonäköä ja pitkäikäisyyttä.

Kansimateriaaleja voidaan tilauksesta valmistaa myös värillisille pohjapapereille ja -kartongeille. Kysy lisää pohjavaihtoehdoistamme ja pyydä ilmainen näyte. Jos et ole varma materiaalin soveltuvuudesta käyttökohteeseen, ota yhteyttä sales@kiiltoplast.fi varmistuaksesi käyttökohteen sopivuudesta.

Kiiltoplastin tuotteet eivät sisällä raskasmetalleja, haitallisia ftalaatteja tai liuottimia. 

 
 
 
Tilattavia näytekappaleita: 0  /  Tilaa »  /  Peruuta tilaus